Find produkt
 
Handelsbetingelser & Persondatapolitik



BEMÆRK !! Vi leverer KUN til kunder i Danmark (we do not ship outside Denmark / we do no longer accept International orders / vi leverer IKKE til Grønland / Færøerne !!)



Betalingsbetingelser:

Det nemmeste, sikreste og hurtigste er at betale med betalingskort !! Vi modtager betaling via: DanKort, Visa-DanKort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Der tages ikke gebyr ved betaling på hobbyboden.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hobbyboden.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan alternativt vælge at forudbetale varerne ved at indbetale beløbet på bankkonto: Danske Bank, Odder Afd. Reg.nr. 4633 - kontonr. 4516111410

Vær opmærksom på at betaling via bankoverførsel IKKE er dækket af Indsigelsesordningen!

Institutioner med EAN-nummer kan betale via elektronisk regning, som udsendes efterfølgende. Det er vigtigt at du ved bestilling til institutioner angiver både institutionens navn samt en kontaktperson. Evt. interne rekvisitionsnumre eller andre oplysninger der ønskes anført på den elektroniske regning, kan angives under "bemærkninger"

Køb med ViaBill: Ved køb med ViaBill som betalingsmetode sender vi varerne med det samme, og herefter overgår betalingsforpligtelsen til ViaBill. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jvfr. forbrugeraftalelovens § 26. Med ViaBill kan du udskyde betalingen i 30 dage - eller lade ViaBill inansiere dit køb mod et fast månedligt gebyr. Læs mere her: ViaBill.dk


Leveringsbetingelser: Ved bestilling (og betaling) på hverdage inden kl. 14:00, bliver varerne normalt afsendt herfra samme dag (Postnord) eller næste hverdag (GLS), medmindre der kommer uforudsete hindringer i vejen (f.eks. ved ekstraordinær stor ordretilgang lige inden deadline eller på mandage efter weekender med mange ordrer. I disse tilfælde afsendes ordren i stedet næstkommende hverdag).

Hvis du har valgt at betale varen forud via bank, sendes varen dog først, når vi har modtaget forudbetalingen. De bestilte varer er reserveret til dig i 14 dage fra ordre-datoen, medmindre andet er aftalt. Hvis ikke forudbetalingen er modtaget inden da, kan det ikke længere garanteres at varen kan leveres.



Forsendelse:

Forsendelse foretages med enten Postnord eller GLS efter kundens eget valg (med mindre andet er aftalt). Alle ordrer sendes som pakke med mulighed for at følge pakken (track&trace) via det link vi sender, så snart ordren er pakket og sendt. Postnord pakker kan sendes enten MED eller UDEN omdeling efter kundens eget valg og GLS pakker kan leveres til pakkeshop efter kundens valg eller som erhvervspakke til adresser med erhverv.



Forsendelsesomkostningerne (til dækning af håndtering, emballage og porto) pr. 1. februar 2017:

Postnord:

Fast pris på hhv. 45 kr. for en Pakke UDEN omdeling og 59 kr. for en Pakke MED omdeling - uanset vare-antal / -vægt. Ordrer over kr. 800 fremsendes fragtfrit.

GLS:

Fast pris på 45 kr. for levering til enten pakkeshop eller til erhverv - uanset vare-antal / -vægt. Ordrer over kr. 800 fremsendes fragtfrit.



Forbehold / Bestilling:

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. De anførte priser er inkl. moms. Prisen er pr. stk., såfremt intet andet er angivet. Når du handler med hobbyboden.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til butik@gittes.dk.



Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hobbyboden.dk.
Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, ved at sende os en mail på butik@gittes.dk eller kontakte os på telefon 32118305.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan evt. benytte vores Standardfortrydelsesformular til dette.



Returnering:


Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale returportoen, hvis du fortryder dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.



Varens stand, når du sender den tilbage:


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk hobby butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varerne sendes til:
Hobbyboden • Scrapworld v/ Gitte Grønfeldt Sørensen Østervej 1, Kolby 8305 Samsø
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, ligesom vi heller ikke modtager pakker sendt uden omdeling, medminde dette er TYDELIGT aftalt i forvejen og accepteret skriftligt fra vores side



Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret på hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Ved delvis returnering af en ordre, tilbagebetales alene købsbeløbet for den/de pågældende vare(r).
Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.



Reklamation:

Eventuel reklamation over fejl og mangler på leverede produkter skal foretages hurtigst muligt og inden for en rimelig tid efter opdagelsen af fejlen/manglen. Du har ifølge købeloven 2 års (24 måneders) reklamationsret fra modtagelsen på fabrikations- og materialefejl. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten bortfalder, hvis den er forårsaget af eksempelvis fejlagtig behandling eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os venligst altid pr. telefon eller e-mail inden
du sender varen tilbage
, så vi med det samme kan vurdere omfanget og herefter aftale det videre forløb!! Så vidt varen er gået i stykker under transporten, bedes du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Post Danmark. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige)
fragtomkostninger.



Varen sendes til: Hobbyboden • Scrapworld v/ Gitte Grønfeldt Sørensen Østervej 1, Kolby 8305 Samsø



Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, ligesom vi heller ikke modtager pakker sendt uden omdeling, medminde dette er TYDELIGT aftalt i forvejen og accepteret skriftligt fra vores side!

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.


Persondatapolitik hos Hobbyboden Scrapworld

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Hobbyboden Scrapworld. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.



Oplysninger vi indsamler


Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.



Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.



Hobbyboden Scrapworld indsamler og behandler dine persondata, når du f.eks. foretager dig følgende:


  • Besøger vores hjemmeside

  • Gennemfører et køb af vores produkter

  • Opretter en kundekonto

  • Tilmelder dig vores Loyalitetsprogram

  • Tilmelder dig vores Nyhedsbrev

  • Anmelder vores hjemmeside

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.hobbyboden.dk er: Gitte Grønfeldt Sørensen / Hobbyboden Scrapworld, Østervej 1, Kolby, 8305 Samsø CVR. 17400193.



Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og mobilnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os.



Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura, leveringsoplysninger samt for udsending af opfølgende mails i forbindelse med ordren og/eller for at kunne kontakte dig ved evt. spørgsmål til din ordre.



Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.



Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.



Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.



Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre IKKE have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.



Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsmails) vil af hensyn til bl.a. bogføringsloven blive opbevaret i op til 7 år efter, at du har modtaget din vare.



Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.



Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. hhv. Postnord og GLS med henblik på levering af dine indkøb.



Hvis du har tilmeldt dig vores Loyalitetsprogram, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til BeWise, som opbevarer dine oplysninger i op til syv måneder efter dit sidste køb.



Vi har vores webshop og betalingssystem hostet gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.



Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.



Du har ret til at anmode os om følgende:


  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse post@hobbyboden.dk.



Cookies

På hobbyboden.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.



Logstatistik / SEO


Vi bruger en logstatistik på hobbyboden.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Ligeledes opsamler vi løbende data til SEO (søgemaskineoptimering).

Logstatistikken / SEO anvendes kun med det formål, at optimere hobbyboden.dk. Adgang til Forbugerklagenævnet har du via data-cke-saved-href="https://www.kfst.dk/"
href="https://www.kfst.dk/" target="_blank">www.kfst.dk



Klagemulighed


Hvis du vil klage over dit køb, skal du i første omgang rette henvendelse direkte til os i Hobbyboden Scrapworld v/ Gitte Grønfeldt Sørensen via e-mail butik@gittes.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: ec.europa.eu/consumers/odr









Webshop af Bewise